Нашата компанија работи на пазарот 15-тина години.Компанијата ВА-ПЛАСТ изработува делови од пластика за водечките фирми во Македонија во различни области (фармација,прехрана,хемија,градежништво и др.).Квалитетот на производите што ги изработуваме се со висок квалитет, големи можности во машинскиот парк и обученоста на вработените.

Производите кои што се изработуваат од пластика во нашата компанија ,се изработуваат на машини со Германска технологија. Сите машини во нашата компанија се произведени од најдобриот Германски бренд АРБУРГ кој изработува машини за пластични делови.

Машините и Алатите што се изработени за производите за пластика се со висока технологија и сме конкурентни на домашниот и странските пазари.

Сите производи што ги произведуваме за Фармација и Прехрана се со висок квалитет и документација за квалитет за самите производи.

ПРОДУКТИ

Продукти за Фармацевска Индустрија

View more

Продукти за Козметичка Индустрија

View more

Продукти за Прехрамбена Индустрија

View more

Продукту за Градежна Индустрија

View more

Продукти за Хемиска Индустрија

View more

Други Продукти

View more

ПОДДРЖАНО ОД

СЕРТИФИКАТИ

ПАРТНЕРИ

КОНТАКТ

ВА Пласт 

ул. 15ти Корпус бб, 6000 Охрид, Македонија

Понеделник – Петок: 08.00 – 22.00

plast_va@yahoo.com

+389 75 460 625

+389 78 639 877

Име и Презиме*
Емаил адреса*
Тел. број*
Порака